понеделник, 26 декември 2016 г.

Надежда в Исус Христос

1 Йоан 3:3. И всеки, който има тая надежда на Него, очиства себе си, както е Той чист.
Имаме прекрасно Слово дадено на нас. Някой замислял ли си се, че една НАДЕЖДА в Бога може да промени живота ти?! Сигурен съм, че НЕ !
Малко християни осъзнават, че да се надява изцяло в Бога може да го очисти изцяло от греховете му. Евангелист Йоан представя надеждата , като средство за очистване на греховете, това е същото нещо което ни се казва да вярваш на Исус Христос, означава изцяло да бъдеш простен от греховете. Възможно ли е това?
Както виждаме всичко е възможно. Защото  НАДЕЖДАТА  в себе си има ВЯРА в бъдещите добрини и неща, които ще се случат в живота. Която се базира също и на основата на ЛЮБОВТА, трите изграждат в себе си БУФЕР  за спасение и очистване на греховете на каквито и да са били те.
Да се надява някой на Исус Христос в Името на Бог Отец означава да се очисти от греховете, така както и Христос е бил без грях. Обаче тук става въпрос за пребъдване в Бога и упование изцяло в Божият Син Исус Христос.

Искам да те попитам , скъпи братко и сестро в Христа надяваш ли се на Него, ако е ДА , тогава със сигурност си очистен от греховете. Но не забравяйте и да ги изповядате на Него !

Няма коментари:

Публикуване на коментар